Dit ben ik

Mijn naam is Ans Schrieks. Naast mijn man en twee kinderen zijn belangrijk in mijn leven:

  • Mijn werk in de IT;
  • Creativiteit;
  • Paardrijden.

Deze driehoek zorgt voor een goede balans.

IT

Ik werk al ruim 30 jaar in de IT. Aanvankelijk in verschillende beheerfuncties en de laatste 5 jaar als scrummaster. In deze rol coach ik collega’s uit mijn team maar ook daarbuiten. Collega’s met een coachvraag kunnen bij mij terecht. Het werken in deeltijd maakt de combinatie van dit werk met mijn eigen coachingspraktijk mogelijk. De IT-achtergrond maakt mij een no-nonsense coach die met beide benen op de grond staat.

Creativiteit

Mijn hele leven ben ik al bezig met schilderen en er leefde al geruime tijd de wens om een kunstopleiding te volgen. Gaandeweg in mijn leven heb ik geleerd om prioriteit te geven aan dat wat ik graag wil. Dat heeft er voor gezorgd dat ik in 2017 de deeltijd kunstopleiding af heb kunnen ronden. Schilderen doe ik niet meer maar sinds die tijd werk ik als kunstenaar onder de naam Buildingart. Creativiteit gebruik ik ook in mijn coaching sessies. Dit uit zich in een brede variatie in werkvormen passende bij de wensen en voorkeuren van de klant.

Paardrijden

Na mijn 40ste ben ik, geïnspireerd door mijn dochter, begonnen met paardrijden. Mijn paard Vienna raakte geblesseerd waardoor zij niet meer bereden kon worden. Ik heb, onder begeleiding, met veel plezier en geduld langdurig gewerkt aan haar revalidatie. Ik heb hier veel van geleerd zoals:

  • Aanwezig zijn in het moment;
  • Duidelijk mijn grenzen aangeven: ik ben de baas.

Lees verder wat mijn Opleidingen en Ervaringen zijn.