Ervaringen

Dit zeggen mensen met wie ik werk en heb gewerkt:

Xandra (2023):

Ik heb het coachingstraject als fijn ervaren. Ik voelde vrij snel een klik en vertrouwen. Je hebt mij mooie tips en oefeningen gegeven waar ik mee aan de slag gegaan ben. Ik heb mijn doel bereikt. Ik wilde meer rust ervaren en ga nu anders om met de werkzaamheden. Ik oordeel veel minder en maak me minder druk over anderen en voel me niet meer verantwoordelijk voor alles wat fout gaat. Ik hoef het niet voor iedereen te regelen. Ik ben in staat om bij mezelf te blijven en zit daardoor gewoon veel positiever in mijn vel. Ik mag er zijn. Ik neem meer rust in een gesprek, praat rustiger zodat de ander ook de kans krijgt om na te denken. De NLP oefeningen hebben mij duidelijk gemaakt:

  • Waarom ik me zo verantwoordelijk voel;
  • Waarom ik zo hard moet werken van mezelf;
  • Waarom ik zo oordeel.

Ik ben echt veranderd en ik herken nu mijn eigen valkuilen. Ik moet er nog wel voor waken dat ik niet meega in de negativiteit van anderen. De oefening met de familie-opstelling (tafelopstelling) heeft mij het meest geraakt. Het maakte duidelijk dat mijn werk- en denkwijze terug gaat naar mijn jeugd en hoe ik als kind behandeld ben. Ik werd namelijk niet gezien en niet gehoord. Doordat jij vertelde over je eigen ervaringen had ik het gevoel dat je echt begreep waar ik mee worstelde. Een stukje erkenning had ik echt even nodig.

Martijn (2023):

Ik heb het coaching traject als zeer positief ervaren, het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb mijn doel ‘beter grenzen aangeven’ weten te bereiken, hoewel het aandacht nodig blijft hebben. Het lijkt mij overigens logisch om hier tussentijds op te blijven reflecteren. Je kunt goed doorvragen om tot de kern te komen. Het delen van de relatie met je vader heeft het meeste impact op mij gehad. Die relatie is niet per se overeenkomstig, maar dat heeft me wel geholpen mezelf uit te spreken richting mijn eigen ouders.

Jeroen (2023):

Mijn doel was om zekerder van mezelf te worden en daardoor meer gehoord te worden. Ik denk dat de coaching hier zeker aan heeft bijgedragen. Door meer inzicht te krijgen in waar bepaald gedrag of een reactie van mij vandaan komt en te leren hoe ik op een andere manier naar een moeilijke situatie kan kijken en vragen kan stellen zoals wat is het ergste wat je kan gebeuren als… , of denk je dat een ander dat erg vindt/daar ook zo over denkt. Je was een erg goede coach die goed luisterde en observeerde en je gaf me vertrouwen zodat ik ook dingen met je durfde te delen. Ook het geven van vertrouwen in mezelf door geen waarde oordeel te hangen aan bepaald gedrag maar ook te leren accepteren dat het goed is en dat ik niet iets moet doen wat niet bij me past. Ik vond de coaching zeer nuttig, het heeft me meer zelfkennis opgeleverd en handvatten om helpen om te gaan met moeilijkheden op het werk of in de thuis situatie.

Roos (2022):

Ik heb meer tools in handen nu om de onrust in mijn hoofd te temmen. Daarnaast meer acceptatie gekregen voor mezelf, ‘ik ben goed zoals ik het allemaal doe’, en geleerd zaken simpel te houden. ‘Keep it simple’. Jij weet een hele fijne, vertrouwde, sfeer te creëren waardoor ik me heel erg op mijn gemak voelde en kon zeggen waar ik mee worstel. Door je eigen worstelingen ook te delen voelde ik me erg op m’n gemak en was er ook veel humor in onze gesprekken.

Guus (2022):

Ik heb het traject als zéér prettig ervaren…..was zeer nuttig en heeft mij geholpen in oa structuur aanbrengen in mijn werkzaamheden waardoor ik nu ruimte voor mijn eigen prioriteiten weet te creëren (ipv die in het weekend te doen).
Voldoende ruimte tussen de sessies in om niet te vergeten wat er de laatste keer besproken is. Je bent een prettig persoon Ans….ik heb het getroffen, er was een goede match. Je straalt rust uit en kan zaken net even anders benaderen/bekijken en dat heb je mij meegegeven. Je gaf ook voorbeelden van jou zelf uit de praktijk. De constante vraag/vragen van jou ….’ja en?’ creëerde een bepaalde bewustwording bij mij. Los van de hulpvragen die ik had, was het sowieso fijn om hierover met iemand over het werk/mijn stuggelingen te kunnen praten/sparren. Iemand die wel verbonden is met het bedrijf maar er toch ook weer niet inhoudelijk bij betrokken is.

Saïda (2022):

Ik heb het traject en de sessies als fijn ervaren. Jouw openheid heeft er voor gezorgd dat ik mijn kwetsbaar durf op te stellen.  Dit traject met jou heeft mij positief verrast door verschillende tips die jij mij hebt gegeven en het creëren van bewustwording van mijn gedrag in bepaalde situaties. Dat jij je durft open te stellen en ook over jouw kwetsbaarheden durft te praten heeft voor een veilige omgeving gezorgd. Verder vond ik het ook heel fijn dat het mogelijk was om met jou te sparren over mijn ervaring. Ga vooral zo door.

Annerieke (2022):

Het was een prettig traject. De uitgebreide intake aan de hand van het formulier bracht al mooi inzicht en structuur. De oefeningen die we hebben gedaan sloten vervolgens over het algemeen mooi aan op mijn coachingsvraag. Vanuit een aantal (met name de NLP) oefeningen heb ik nu een aantal concrete handvaten om mij beter zichtbaar te maken binnen mijn team. Ik merk dat anderen de resultaten ook opmerken. Ik kijk de aantekeningen van de verschillende oefeningen nog regelmatig door, waarbij ik voor mijzelf concreet doelen stel bij die-en-die teammeeting wil ik proberen om meer naar de voorgrond te treden. Of als ik merk dat ik weer teveel in mijn hoofd zit benoem ik dat zodat collega’s horen / begrijpen waar ik mee bezig ben.